مسابقات رباتیک، استم، کدنویسی

برگزار کننده: پیشروبات

پیشروبات در جهت ارتقای سطح علمی و ارزشیابی کمی و کیفی مدارس تحت پوشش خود، سالانه اقدام به برگزاری مسابقات و جشنواره ‌های رباتیک می‌نماید.
امروزه برگزاری مسابقات گوناگون یکی از بهترین راهکارها جهت بالابردن انگیزه یادگیری در سطوح مختلف سنی می‌باشد. پشتوانه علمی، دقت، پشتکار، کار گروهی از عناصر برجسته پیروزی در میدان مسابقه است. یک رقابت سالم و مهیج عرصه‌ای است برای دانش‌آموزان تا توانایی‌های خویش را در مصاف با همسن‌ و ‌سالان خویش ارزیابی نمایند. در این راستا پیشروبات طبق روال هر سال، جهت فراگیری مهارت‌های رباتیک در طول سال تحصیلی و در معرض آزمایش گذاردن این مهارت‌ها، آشنایی با ایده‌های جدید و کسب تجربه برای شرکت در مسابقات رسمی کشوری و بین‌المللی، اقدام به برگزاری سالانه المپیاد ربات‌های آموزشی در میان مقاطع مختلف تحصیلی در سراسر کشور می‌نماید. در طراحی عناوین و موضوعات مسابقات المپیاد سعی گردیده تا این رقابت‌ها حتی‌الامکان مشابه و مرتبط با رقابت‌های معتبر داخلی و بین‌المللی مانند خوارزمی، روبوکاپ، IROC و ... باشد و از این رهگذر تجربه ارزشمندی برای شرکت‌کنندگان علاقمند برای ادامه در مدارج بالاتر فراهم آید.
مسابقات STEAM CUP IRAN 2020
STEAMCUP IRAN 2020

مسابقات STEAM CUP یک رقابت جهانی رباتیک است که در کشورهای مختلفی نظیر کره جنوبی، مالزی، روسیه، آمریکا، ترکیه و همچنین به صورت بین المللی برگزار می‌گردد. این مسابقات در سال‌های اخیر بسیاری از دانش‌آموزان خلاق و توانمند را به خود جذب نموده است. با توجه به اینکه نسل جدید، به خصوص دانش‌آموزان ایرانی اشتیاق وافری در فراگیری علم رباتیک از خود نشان می‌دهند، پیشروبات پس از برگزاری موفق دوازده دوره المپیاد ربات‌های آموزشی، امسال نیز امکان حضور فرزندان عزیزمان را در سیزدهمین دوره این رقابت‌ها با عنوان STEAM CUP IRAN به نمایندگی از سازمان جهانی STEAM EDUCATION ASSOCIATION فراهم نموده است.

سیزدهمین المپیاد بین المللی پیشروبات

مسابقات STEAM CUP IRAN 2019
STEAMCUP IRAN 2019

مسابقات STEAM CUP IRAN 2019 با حضور ۳۱۹ تیم و ۴۴۴ نفر از دانش‌آموزان، در رده سنی ۶ تا ۱۸ سال، از شهرهای تهران، کرج، اهواز، قم، کرمان، زنجان، رفسنجان، شاهرود، تنکابن، بهبهان و ماهشهر و همچنین شهرهای کابل و هرات از کشور افغانستان، در ۱۱ لیگ و در دو نوبت صبح و عصر برگزار گردید.
عناوین ۱۱ لیگ به شرح زیر می‌باشد:
لیگ سازه‌های خلاقانه کیدزلب، ربات های فوتبالیست غول آسا، جزیره گنج، ربات‌های پله نورد، ربات های امدادگر هوشمند، اتومبیل‌های بدون راننده هوشمند، ربات‌های انباردار، چالش کدنویسی با ربات، دو لیگ خلاقانه در دو گروه سنی متفاوت، لیگ سازه‌های خلاقانه ROBOTIS در مراسم افتتاحیه این المپیاد ربات انسان نمای پیشرفته Pepper به عنوان دستیار مجری ایفای نقش نمود.

دوازدهمین المپیاد بین المللی پیشروبات

مسابقات STEAM CUP IRAN 2018
STEAMCUP IRAN 2018

یازدهمین المپیاد بین‌المللی پیشروبات "STEAM CUP IRAN 2018" با شرکت ۶۰۳ دانش‌آموز از سنین ۶ تا ۱۸ سال و از شهرهای مختلف ایران و کشورهای همجوار، در قالب ۴۶۵ تیم در دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.
یازدهمین المپیاد بین‌المللی پیشروبات دارای ۱۶ لیگ مختلف بود که ۴ لیگ آن به شکل خلاقانه برگزار گردید و شرکت‌کنندگان در رده‌های سنی مختلف سازه‌های خلاقانه خود را به عرصه رقابت آوردند.
در مراسم افتتاحیه این المپیاد برای اولین بار از ربات انسان نمای پیشرفته Pepper رونمایی شد.

یازدهمین المپیاد بین المللی پیشروبات

دهمین المپیاد ربات‌های آموزشی
Educational Robots Olympiad 96

دهمین دوره‌ی المپیاد ربات‌های آموزشی با موفقیت در روز جمعه ششم مرداد ماه برگزار گردید.
این دوره از المپیاد که در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار گردید، ۶۰۳ نفر در قالب ۴۶۸ تیم اجازه حضور یافتند.
لازم به ذکر است در مراحل آغازین این المپیاد، ۵۸۵ تیم پیش ثبت نام نمودند که از این میان ۴۶۸ تیم به مرحله پایانی راه یافتند.
در این دوره ۲۴۴ تیم در مقطع دبستان در روز جمعه بعدازظهر و ۲۲۴ تیم در مقطع متوسطه و STEAM CUP آزاد ایران در روز جمعه صبح به رقابت پرداختند.

دهمین المپیاد ربات‌های آموزشی

نهمین المپیاد ربات‌های آموزشی
fair95

در نهمین دوره از مسابقات که با همکاری پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در فرهنگسرای رسانه و شبکه‌های اجتماعی برگزار گردید، ۵۳۷ دانش‌آموز در قالب ۳۲۶ تیم از شهرهای اهواز، بندرعباس، تنکابن، تهران، رفسنجان، زنجان، ساری، قائم شهر، قم، کاشان، کرج، کرمان، گرمسار، مشهد، هرات (کشور افغانستان) و یزد در دو مقطع دبستان و متوسطه و STEAM CUP آزاد ایران در ۱۲ رشته به رقابت پرداختند.

نهمین المپیاد ربات‌های آموزشی

هشتمین المپیاد ربات‌های آموزشی
fair94

هشتمین دوره المپیاد ربات‌های آموزشی به یاری پروردگار در تاریخ ۹ مردادماه ۱۳۹۴ با همکاری پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در دانشگاه علامه طباطبايی با موفقیت برگزار گردید. در این دوره از مسابقات ۵۱۲ دانش‌آموز در قالب ۲۴۷ تیم از شهرهای بابلسر، بندرعباس، بوشهر، تهران، زنجان، ساری، شیراز، قم، کاشان، کرج، کرمان، لارستان، مشهد، هرات (کشور افغانستان) و یزد در دو مقطع دبستان و متوسطه و لیگ آزاد در ۱۲ رشته به رقابت پرداختند. در این دوره ۱۵۶ تیم در مقطع دبستان در روز جمعه بعدازظهر و ۹۱ تیم در مقطع متوسطه و لیگ آزاد در روز جمعه صبح به رقابت پرداختند.

هشتمین المپیاد ربات‌های آموزشی

هفتمین المپیاد ربات‌های آموزشی
fair93

هفتمین دوره المپیاد کشوری روبات‌های آموزشی به یاری پروردگار در تاریخ ۲۴ مردادماه ۱۳۹۳ با همکاری پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار گردید. در این دوره از مسابقات بیش از ۲۶۰ تیم از شهرهای اصفهان، بابلسر، بندرعباس، تهران، رفسنجان، ساری، کاشان، کرج، کیش، هرات (افغانستان)، يزد و ... در سه مقطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان و لیگ آزاد در ۱۲ رشته به رقابت پرداختند. در این دوره ۱۵۷ تیم در مقطع دبستان در روز جمعه بعدازظهر و ۱۱۱ تیم در مقطع راهنمایی و دبیرستان و لیگ آزاد در رور جمعه صبح به رقابت پرداختند.

هفتمین المپیاد ربات‌های آموزشی

ششمین المپیاد ربات‌های آموزشی
fair92

ششمین دوره المپیاد کشوری روبات‌های آموزشی به یاری پروردگار در تاریخ ۲۴ و ۲۵ مردادماه ۱۳۹۲ با همکاری پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در فرهنگسرای رسانه برگزار گردید. تا کنون ۳۱۸ تیم از شهرهای اصفهان، بابلسر، بندرعباس، تهران، رفسنجان، کاشان، کرج، کرمان، گنبد کاووس، يزد و ... در این المپیاد پیش ثبت نام نموده‌اند. از میان این تیم‌ها، روبات و گزارش فنی ۲۵۱ تیم مورد تأیید کمیته اجرائی قرار گرفته است و این تیم‌ها پس از تکمیل ثبت نام نهایی، می‌توانند در این مسابقات شرکت نمایند.

ششمین المپیاد ربات‌های آموزشی

پنجمین المپیاد ربات‌های آموزشی
fair91

پنجمین دوره المپیاد روبات‌های آموزشی به یاری پروردگار در تاریخ ۲۳ تیرماه ۱۳۹۱ در مجموعه ورزشی شهید کشوری با موفقیت برگزار گردید. در این دوره از مسابقات ۱۳۳ تیم برگزیده از شهرهای بابلسر، بافق، تفت، تهران، رفسنجان، قزوین، کرج، کرمان، گنبد کاووس، نیشابور و یزد در سه مقطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان در ۱۰ رشته به رقابت پرداختند.

پنجمین المپیاد ربات‌های آموزشی

چهارمین المپیاد ربات‌های آموزشی
fair90

چهارمین المپیاد ربات‌های آموزشی با حضور پرشور ۹۹ تیم برگزیده از شهرهای تهران، کرج، کرمان، رفسنجان و یزد با موفقیت تمام به کار خود پایان داد.

چهارمین المپیاد ربات‌های آموزشی

سومین المپیاد ربات‌های آموزشی
fair89

در سومین المپیاد روبات‌های آموزشی ۱۳۲ تیم مستقل در ۱۵۰ مسابقه با یکدیگر به رقابت پرداختند. در این رقابت‌ها ۵۵ تیم از مقطع دبستان، ۵۲ تیم از مقطع راهنمایی، ۱۵ تیم از مقطع دبیرستان و ۱۰ تیم به صورت آزاد شرکت نموده بودند. با توجه به این‌که در بسیاری از مسابقات برای هر تیم یک تست آزمایشی و دوبار رکوردگیری مجزا انجام می‌گرفت اجرای چنین رقابت فشرده‌ای به طور همزمان و در زمان کمتر از ۵ ساعت از اتفاقات کم نظیر بوده است.

سومین المپیاد ربات‌های آموزشی

دومین المپیاد ربات‌های آموزشی
fair88

دومین المپیاد روبات‌‌های آموزشی با موفقیت در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۸۸ در مجموعه ورزشی شهید کشوری برگزار گردیدتیم های شرکت کننده از سه مقطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان و همچنین گروه‌های آزاد با حضور در محل جشنواره به ارائه دست آوردهای روباتیک خود به خصوص در زمینه مکانیزم‌های روباتیک پرداختند. در دومین دوره جشنواره هر تیم باید حداقل دو روبات از میان سازه های پیشنهادی و یک روبات به صورت خلاقانه ارائه می‌نمود.

دومین المپیاد ربات‌های آموزشی

اولین المپیاد ربات‌های آموزشی
fair87

اولین جشنواره روبات های آموزشی در مرکز آفرینش های فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روز جمعه ۲۷ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۴ الی ۲۰ برگزار گردید.تیم های شرکت کننده از سه مقطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان و همچنین گروه‌های آزاد با حضور در محل جشنواره به ارائه دست آوردهای روباتیک خود به خصوص در زمینه مکانیزم‌های روباتیک پرداختند. در اولین دوره جشنواره هر تیم باید حداقل دو روبات از میان سازه های پیشنهادی و یک روبات به صورت خلاقانه ارائه می نمود. از سازه های پیشنهادی می‌توان به مکانیزم های پرتاب توپ، ماشین های سرعتی یا قدرتی، جرثقیل سقفی، دیفرانسیل ماشین، پل متحرک، عبور از موانع پلکانی، دستگاه پلاتر، شبیه سازی موتور چهار زمانه و ... اشاره نمود. در قسمت خلاقانه دانش‌آموزان روبات هایی نظیر روبات مریخ نورد، تانک موشک انداز، تانک جاسوسی، روبات آتش نشان،‌ بالابر آتش نشانی، هاور کرافت، آسانسور، ماشین دو دنده با دیفرانسیل و ... ارائه نمودند.

اولین المپیاد ربات‌های آموزشی